Para Tetamu

Thursday, March 11, 2010

To analyze 4G92 Engine condition.

Assalamualaikum & selamat tengahari ....

Pergh...Otak ku sentat sekejap buat keje so singgah kat blog untuk release....
Sori sbb dah lama x update blog nie...
Skunk nie little bit bz ngan kejer yang melambak,,,
nie pun curi masa utk longgarkan otak yg hampir nak jem,,,

Gua citer ckit r pe bende yg gua bt skunk nie...
gua baru abis amik data Ultrasonic daripada engine Mitsubishi type 4g92..
Proton Wira ngan Satria ader guna engine type nie...
Gua amik data nie utk tgk condition engine time operate...

Kat M'sia skunk guna 2 type petrol, RON 95 ngan Ron 97...
So gua nyer part tgk condition operation utk 2-2 jenis minyak nie...
ader member gua yg lain study camner performance ngan consumption 2-2 minyak nie..
so skunk tgh analyze r utk tgk result...

Insyallah...klu dah siap result tue nnt gua taruk kat blog gua nie...
klu korang berminat nak tau tggu r sampi gua siapkan keje gua nie..
ok r chow dlu sambung keje plak.

1 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

weh nanti bila ko nak buat test lagi aku nak tgk, ingatkan aku nanti tau

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger