Para Tetamu

Wednesday, April 15, 2009

Fast & Furious 4..





Nie yg bt aku terkilan...
Ble ushar poster nie je, rasa nak nangis...
Da dkt 2 minggu citer nie kt wyg, aku still x x menjengah Gsc or TGv..
Apa kejadahnyer nie sumer...
Takan aku nk biar mat rempit pg tgk..tp aku still tgk intan kat umah..
Kaki nie mmg dah gatal nak msk wyg...
tp masa plak jeles kat aku..
Baru je pk nk g tgk...ader suara bisik "Woi mlm nie ngajar tusyen"..
Ble weekend plak..Sora nie dtg ag " Woi tdo ag bez"...
Abis camner...
Baru je igt nk pegi mggu nie..ader ag sora nie bunyik.."woi nak mkn pun xder duit...."
Kekadang pk sora2 nie yg mmbantu aku sabar...
Ag satu dia mengajar aku bejimat....
Ag dia ngajar aku ngurus masa....
Sebenarnya nie r bisikan hati yg patut kita dgr...
bkn bisikan hati yg menggalakan kita buat benda2 lagha(sia-sia)...
ala citer nie bukan nyer x leh download...
kne sabar ckit jer ag...
Tp klu ader chance aku nk pg gak...hehehe..
Layan citer nie kat wyg mmg cara..
Ok r Chow...

7 comments:

+ CiKEra + said...

betui3...
besh oo cite ni...
:p

shouji said...

x yah tgk la fet...
nnt aku bg dvd nyer kat ko..
aku ade gak blakon dlm tuh..

mmg da standy dvd nk bg kat peminat..

Fetri Husaini said...

Ko dah standy dvd sham..
standy tu aper..??
mcm tapir ke..
hahaha

Anonymous said...

kesian cam kempunan je ko ni xdpt tgk citer tu....pegi je la...pekak kan telinga...xpyh dgr2 suara2 yg mghalang tu...bkn slalu nk tgk...

Fetri Husaini said...

betol ke ko cian nom...
klu cam2 sponsor r aku tgk cite nie..
hahahaha

[silkyhazwan] said...

ni shouji ni ape psl di mana2 ade name die ni

Fetri Husaini said...

Si Shouji nie xder org nk layan tu psl dia sibuk jer di mana2

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger